home | search | help  

>> Οργανωμένες Εκδρομές - Πακέτα<<

ΤΥΝΗΣΙΑ

 

   Εισαγωγή
   Γεγονότα
   Κόστος ζωής
   Αξιοθέατα
   Δραστηριότητες
   Ιστορία
   Περιβάλλον
   Πως θα φτάσετε εκεί
   Περιπλανώμενοι
   Διαβάστε Περισσότερα


Εκδρομές - Πακέτα


 TUNIS
 Tζέρμπα
 ΓΚΑΦΣΑ
 Καϊρουάν
 Καρθάντζ
 Κσαρ Γκιλάν
 Μαντία
 Ματμάτα
 ΜΟΝΑΣΤΙΡ
 Ντουζ
 Πορτ Ελ Καντάουι
 Σους
 Σφαξ
 Ταταουίν
 Τοζέρ
 Χαμμαμέτ

 
ΤΥΝΗΣΙΑ

Πατήστε εδώ για να δείτε τις αναχωρήσεις για τον προορισμό (ΤΥΝΗΣΙΑ)

Πόλεις

Εισαγωγή

Τ Υ Ν Η Σ Ι Α
... μεταξύ της μαγευτικής Σαχάρα και του βαθύ μπλε της Μεσογείου !!!

Ένα ταξίδι στην έρημο κρύβει εκπλήξεις και σας μεταφέρει σε μια περιπέτεια αναζήτησης. Στη διαδρομή ανακαλύπτουμε τη φιλοξενία των Βεδουίνων και των φυλών της Σαχάρας... Ορεινές οάσεις. Εξορμήσεις με 4χ4 στις Οάσεις των ΌΣΚΑΡ. Διακοπές στο νησί των Λωτοφάγων και στις ακτές της Β. Αφρικής, Αρχαίοι Πολιτισμοί, θάλασσα, ήλιος, ψυχαγωγία.Σε αυτήν την Τυνησία θα σας ξεναγήσουμε...

Ο πιο πλήρης προορισμός διακοπών και μόνο δύο ώρες από την Ελλάδα. Ακρογιαλιές με ψιλή αμμουδιά, που εκτείνονται για αρκετά χιλιόμετρα. Ξενοδοχεία με σύγχρονο εξοπλισμό, που παρέχουν ανέσεις υψηλών προδιαγραφών. Το πιο σημαντικό: Η εξυπηρέτηση, που συνοδεύεται πάντα με ένα ζεστό χαμόγελο. Οργανωμένες ξεναγήσεις και εκδρομές στα πιο απίθανα και γοητευτικά αξιοθέατα της χώρας. Το κίτρινο διαμάντι, η Σαχάρα, σας περιμένει για να σας μεταφέρει στη μυστηριακή της διάσταση. Η Καρχηδόνα με τη μεγάλη της ιστορία θα σας ταξιδέψει σε εποχές όπου το μεγαλείο της Ελλάδας είχε επηρεάσει όλους τους λαούς της Μεσογείου. Το ειδυλλιακό τοπίο του νησιού Τζέρμπα, που μάγεψε τους συντρόφους του Οδυσσέα, σήμερα μαγεύει τους επισκέπτες του. Οι μοναδικές αγορές, που είναι γνωστές πλέον στην Τυνησία μαζί με τον πρόσχαρο πραματευτή, που θα χαρεί να παζαρέψει μαζί σας την τιμή ενός παραδοσιακού καθρέπτη ή μιας μπιζουτιέρας από ασήμι.

Οι πανέμορφες παραλίες της Τυνησίας και αρχαιολογικοί θησαυροί προσελκύουν κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο.
Οι τουρίστες από την Αμερική και την Ευρώπη δεν χρειάζεται να έχουν Visa για να επισκεφθούν την Τυνησία. Υπάρχουν παραπάνω από 722 ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα. Επτά διεθνείς αερολιμένες και οκτώ λιμάνια επιβατών συνδέουν την Τυνησία με τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Η πρωτεύουσα Τύνιδα απέχει μόνο 2 ώρες από τη Θεσσαλονίκη και από την Αθήνα. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με την Tunis Air, τον κρατικό Τυνησιακό αερομεταφορέα. Το Dayrise συνεργάζεται με την Tunis Air εδώ και 15 χρόνια, ναυλώνοντας τα αεροσκάφη της για τους Έλληνες εκδρομείς και πραγματοποιώντας απευθείας πτήσεις προς την Τυνησία από Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Ηράκλειο. Το καλοκαίρι του 2004, 360 Έλληνες οπαδοί πέταξαν στην Πορτογαλία για τον ημιτελικό και τον τελικό απευθείας από την Θεσσαλονίκη με το αεροσκάφος της Tunis Air. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες στα photo galleries.

Πλήρες όνομα της Χώρας: Δημοκρατία της Τυνησίας
Έκταση: 163.610 τ.χμ.
Πληθυσμός: 9.920.000
Πρωτεύουσα: Τυνησία
Γλώσσες: Επίσημη γλώσσα τα Αραβικά και Γαλλικά, άλλες γλώσσες Αγγλικά, Γερμανικά χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην τουριστική περιοχή
Θρησκείες: Ισλαμισμός, Χριστιανισμός και Ιουδαϊσμός.


   


Σημείωση: Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ιστοσελίδα μας ενημερωμένη. Οι πληροφορίες προσφέρονται όπως είναι ("as is") και η εταιρεία δεν αναλαμβάνει ευθύνες για κάθε απώλεια πραγμάτων, βλάβες, παρεξηγήσεις και ταλαιπωρία μεμονωμένων ταξιδιωτών που μπορεί να προκύψει λόγο των πληροφοριών αυτών. Αν ταξιδεύετε μόνοι σας, θα πρέπει να επιβεβαιώνετε τις σημαντικές πληροφορίες όπως έκδοση βίζας, ασφάλεια και υγεία, τελωνεία και μεταφορές.

DAYRISE Holidays αναλαμβάνει ευθύνες εκτέλεσης εκδρομών όπως ακριβώς αναφέρονται στα προγράμματά μας. Καθώς επίσης να σας ενημερώσει για όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και να αναλάβει την έκδοσή των.

 
 view slideshow  

   

 

 

home | search | help