home | search | help  

>> Οργανωμένες Εκδρομές - Πακέτα<<

Μάλτα

 

   Εισαγωγή
   Πότε να πάτε
   Κόστος ζωής
   Περιπλανώμενοι
   Διαβάστε Περισσότερα


Εκδρομές - Πακέτα


 Μάλτα
 Σλιέμα

 
Μάλτα

Πατήστε εδώ για να δείτε τις αναχωρήσεις για τον προορισμό (Μάλτα)

Πόλεις

Εισαγωγή

Μεγαλιθικά μνημεία, μεσαιωνικά μπουντρούμια και σπήλαιο Καλυψώ - η Μάλτα είναι σίγουρα μυθική. Οι στενοί πετροστρωμένοι δρόμοι των πόλεών της είναι γεμάτα με τους καθεδρικούς ναούς του Νόρμαν και τα Μπαρόκ παλάτια. Η επαρχία περιέχει τις παλαιότερες γνωστές ανθρώπινες κατασκευές στον κόσμο.

Η Μάλτα είναι πολύ καλή στην πώληση του ρομαντικού παρελθόντος της, γνωστή για τους ναούς της από τον Χάλκινο Αιώνα και την εποχή των Ιπποτών, και έχει χρησιμοποιήσει αυτήν την εικόνα για να αναπτύξει μια τρομερή βιομηχανία τουρισμού. Όχι ότι τα νησιά είναι γεμάτα με τα πολυόροφα κτήρια ξενοδοχειακών μονάδων. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Παρά τον εκσυγχρονισμό, η Ρωμαϊκή Καθολική νοοτροπία βοήθησε τους Μαλτέζους να διατιρήσουν μια στενή, ζεστή κοινωνία και να προηγηθούν στην τουριστική ανάπτηξη.

Το αποτέλεσμα αυτού είναι ότι οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν μια αναζωογονιτική ισορροπία των ευκολιών του 21ου αιώνα και της αλουστράριστης τοπικής γοητείας, και μπορεί να απολαύσει αυτήν την άνεση με αρκετά λιγότερα χρήματα απ''''''''ότι σε πολλούς άλλους συγκρίσιμους μεσογειακούς προορισμούς.

Η εποχή των θρησκευτικών φεστιβάλ διαρκεί 6 μήνες και τελειώνει ακριβώς στην αρχή της τουριστικής περιόδου. Εάν πήρατε «υπερβολική δόση» από κίνηση, και θόρυβο , μπορείτε να μετακινηθείτε στα μικροσκοπικά γειτονικά νησιά Γκόζο και Κομίνο για να απολαύσετε πραγματική γαλήνη και ηρεμία.Πλήρες όνομα χώρας: Προεδρευόμενη Δημοκρατία της Μάλτα
Έκταση: 316 τετρ. χλμ.
Πληθυσμός: 400.000 κάτοικοι
Πρωτεύουσα: Βαλέτα
Εθνικότητες: Μαλτέζοι
Γλώσσες: Μαλτέζικη, Αγγλική, Ιταλική
Θρησκίες: Ρωμαιοκαθολική (91%)
Κυβέρνηση: Κοινοβούλιο
Αρχηγός του κράτους: Πρόεδρος Guido de Marco
Αρχηγός της κυβέρνησης: Προθυπουργός Eddie Fenech AdamiΑκαθάριστο Εθνικό Προϊόν:
6.8$ εκ.
ΑΕΠ κατά κεφαλή: $17.200
Ετήσια αύξηση: 4%
Πληθορισμός: 2.8%
Βασικές Βιομηχανίες: Τουρισμός, ηλεκτρικά είδη, ναυτηλιακά έργα, κατασκευές
Κύριοι εμπορικοί εταίροι: Ιταλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία
Μέλος της ΕΕ
Γευμα σε οικονομικο εστιατόριο 12 € / ατομο
Γευμα σε Ακριβό εστιατόριο 25€ / ατομο
Mc Donalds 7,60 €
Τοπική Μπύρα 2,5 €
CAPPUCCINO 1,73
SuPer market
ΝΕΡΟ 1,5λιτ 0,70 €
ΤΟΠΙΚΗ ΜΠΥΡΑ 1,28€
ΜΠΟΤΙΛΙΑ ΚΡΑΣΙ 5€
ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΠΙΤΙΟΥ
Εκτός κέντρου 1 κρεβατοκαμαρα 456€
Εντός κέντρου 1 κρεβατοκαμαρα 620€

ΜΙΣΘΟΣ
Μεσω όρο 1.107 €ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Τοπική Συγκοινωνία 1,75€
Ταξι ταρίφα 10 €
Ταξί για διαδρομή 1 χιλμ 2€
Ταξι / Αναμονή 1 ώρα
15 €


   


Σημείωση: Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ιστοσελίδα μας ενημερωμένη. Οι πληροφορίες προσφέρονται όπως είναι ("as is") και η εταιρεία δεν αναλαμβάνει ευθύνες για κάθε απώλεια πραγμάτων, βλάβες, παρεξηγήσεις και ταλαιπωρία μεμονωμένων ταξιδιωτών που μπορεί να προκύψει λόγο των πληροφοριών αυτών. Αν ταξιδεύετε μόνοι σας, θα πρέπει να επιβεβαιώνετε τις σημαντικές πληροφορίες όπως έκδοση βίζας, ασφάλεια και υγεία, τελωνεία και μεταφορές.

DAYRISE Holidays αναλαμβάνει ευθύνες εκτέλεσης εκδρομών όπως ακριβώς αναφέρονται στα προγράμματά μας. Καθώς επίσης να σας ενημερώσει για όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και να αναλάβει την έκδοσή των.

 
 view slideshow  

   

 

 

home | search | help