home | search | help  

>> Οργανωμένες Εκδρομές - Πακέτα<<

Αυστραλία

 

   Εισαγωγή
   Γεγονότα


Εκδρομές - Πακέτα


 Μελβούρνη
 ΜΠΡΙΣΜΠΕΙΝ
 ΣΙΔΝΕΥ

 
Αυστραλία

Πατήστε εδώ για να δείτε τις αναχωρήσεις για τον προορισμό (Αυστραλία)

Πόλεις

Εισαγωγή

Το μεγαλύτερο θέλγητρο της Αυστραλίας είναι η φυσική της ομορφιά. Το τοπίο ποικίλει από ατέλειωτους ηλιοψημένους ορίζοντες ως πυκνά τροπικά δάση και ψυχρές νότιες παραλίες. Σκορπισμένες κατά μήκος των ακτών, οι πόλεις της συνδυάζουν τον ευρωπαϊκό ενθουσιασμό για την τέχνη και το φαγητό με την τοπική αγάπη για τα σπορ και την ζωή στο ύπαιθρο. Οι επισκέπτες που περιμένουν να παρακολουθήσουν μια όπερα στη Μελβούρνη το ένα βράδυ και να συναντήσουν τον Κροκοδειλάκια το επόμενο θα πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τη γεωγραφία σ’ αυτήν την τεράστια χώρα. Είναι αυτή η τεράστια επιφάνεια που δίνει στην Αυστραλία - και στον ποικίλο πληθυσμό της – το μεγαλύτερο μέρος του χαρακτήρα της. Στις πόλεις, οι επισκέπτες θα έχουν την ιλιγγιώδη εμπειρία στολισμένων καταστημάτων μόδας και πολυσύχναστων εστιατορίων και μετά θα χαθούν μέσα σε μια μακριά, υγρή στιγμή μέσα σε ένα ποτήρι κρασιού ή μπίρας. Στο εσωτερικό της χώρας μπορεί ν΄ακούσουν την «ρητορεία» των βράχων κάτω από τις ρόδες του 4Χ4 τους, ή να μείνουν άναυδοι μπροστά στο σιωπηλό στριφογύρισμα της σκόνης στις απομονωμένες περιοχές της ενδοχώρας. Γύρω από την ακτή, θα πάρουν μια ατέλειωτη ανάσα μέσα στα βάθη ενός τροπικού δάσους και μετά θα συνειδητοποιήσουν σιγά-σιγά ότι έχουν ολόκληρη την παραλία στη διάθεσή τους.Η Αυστραλία έχει χαμηλές ακτές και στο μεγαλύτερο μέρος τους χωρίς λιμάνια (με εξαίρεση το νοτιοανατολικό τμήμα). Μπροστά από τις ανατολικές ακτές εκτείνεται για 2.500 χλμ. το Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα. Τα σπουδαιότερα βουνά είναι οι Αυστραλιανές Κορδιλιέρες, που απλώνονται κατά μήκος των νοτιοανατολικών ακτών και προεκτείνονται προς την Τασμανία. Το ψηλότερο σημείο είναι το Κοζιόσκο (2.228 μ.) 560 χλμ. νότια του Σίδνεϋ. Γενικά, η Αυστραλία είναι η πιο χαμηλή ήπειρος στον κόσμο με μέσο ύψος 200 μ. Στο κέντρο της βρίσκεται μια μεγάλη πεδινή περιοχή, ενώ δυτικά εκτείνεται μια σειρά υψιπέδων με μέσα ύψη 400-500 μ. και με μεγάλες ερημικές ζώνες.
Δύο είναι οι πόλεις που ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια κατοίκων: Σίδνεϋ και Μελβούρνη. Άλλες σημαντικές πόλεις είναι το Μπρίσμπεϊν, η Αδελαϊδα, το Περθ και το Νιούκασλ και φυσικά η πρωτεύουσα Καμπέρα.


   


Σημείωση: Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ιστοσελίδα μας ενημερωμένη. Οι πληροφορίες προσφέρονται όπως είναι ("as is") και η εταιρεία δεν αναλαμβάνει ευθύνες για κάθε απώλεια πραγμάτων, βλάβες, παρεξηγήσεις και ταλαιπωρία μεμονωμένων ταξιδιωτών που μπορεί να προκύψει λόγο των πληροφοριών αυτών. Αν ταξιδεύετε μόνοι σας, θα πρέπει να επιβεβαιώνετε τις σημαντικές πληροφορίες όπως έκδοση βίζας, ασφάλεια και υγεία, τελωνεία και μεταφορές.

DAYRISE Holidays αναλαμβάνει ευθύνες εκτέλεσης εκδρομών όπως ακριβώς αναφέρονται στα προγράμματά μας. Καθώς επίσης να σας ενημερώσει για όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και να αναλάβει την έκδοσή των.

 
 view slideshow  

   

 

 

home | search | help