home | search | help  

>> Οργανωμένες Εκδρομές - Πακέτα<<

Πρέβεζα

 

   Εισαγωγή
   Εκδηλώσεις
   Αξιοθέατα
   Δραστηριότητες
   Ιστορία
   Πως θα φτάσετε εκεί

Θερμοκρασία τώρα. ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ !!!


Εκδρομές - Πακέτα


Ξενοδοχεία Online4+ aooYnui4+ aooYnui4+ aooYnui4+ aooYnui4+ aooYnui
PARGA BEACH RESORT

4 aooYnui4 aooYnui4 aooYnui4 aooYnui
PARGA PRINCESS
Adonis Hotel
REGUBA MARE
DIONI BOUTIGUE

3 aooYnui3 aooYnui3 aooYnui
KASSOPI HOTEL
ESPERANZA HOTEL
KANALI BEACH HOTEL
KLEOPATRA HOTEL
PREVEZA CITY HOTEL

2+ aooYnui2+ aooYnui2+ aooYnui
IONIAN-P


Air Tickets - Flights


 
Πρέβεζα

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις αναχωρήσεις για την πόλη (Πρέβεζα)

Εισαγωγή

Η Πρέβεζα βρίσκεται στο Ν.Δ. άκρο της Ηπείρου, στην είσοδο του Αμβρακικού κόλπου, απέναντι από το Άκτιο και σε μικρή απόσταση από την Νικόπολη, της οποίας η πόλη της Πρέβεζας είναι οικιστική συνέχεια και αποτελεί το οικονομικό και διοικητικό κέντρο του Νομού.

Επίνειο της Ηπείρου, το κυριότερο λιμάνι της και κόμβος επικοινωνίας μεταξύ Ηπείρου - Ακαρνανίας αλλά και Ελλάδος-Ιταλίας, η Πρέβεζα ήταν πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η ύπαρξη άλλωστε, μέχρι τις αρχές του 20ου οι, έξι προξενείων (αγγλικού, γαλλικού, ελληνικού, ιταλικού, αυστριακού, ρωσικού) σ' αυτήν, υποδηλώνει τη σημασία της ­στρατηγική και εμπορική.

Η Πρέβεζα χτισμένη στην είσοδο του Αμβρακικού συνδυάζει τις ήσυχες διακοπές με την κοσμοπολίτικη ζωή. Τα στενά σοκάκια και τα νεοκλασικά κτίρια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της. Έχει το προνόμιο να περιβάλλεται από θαλάσσιες περιοχές, με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Δυτικά το Ιόνιο είναι ανοικτή θάλασσα και Ανατολικά ο Αμβρακικός είναι κλειστή. Οι άνεμοι πνέουν με μέτριες εντάσεις και από σταθερές διευθύνσεις, τόσο στο Ιόνιο όσο και στον Αμβρακικό, καθιστώντας έτσι την Πρέβεζα έναν ιδεώδη τόπο για ιστιοπλοΐα. Οι παραλίες του Ιονίου γοητεύουν τους λουόμενους κάθε ηλικίας γι' αυτό και τα περισσότερα τουριστικά καταλύματα βρίσκονται σε αυτή την περιοχή.

Το σημείο ακριβώς στο οποίο είναι χτισμένη η πόλη της Πρέβεζας είναι στο στόμιο του Αμβρακικού κόλπου, που μαζί με το διπλό δέλτα των ποταμών Λούρου και Αράχθου, καθώς και ένα σύστημα λιμνοθαλασσών, αποτελεί ένα σπάνιο οικοσύστημα που προστατεύεται με τη συνθήκη RAMSAR.

Επίσης η Πρέβεζα μετατρέπεται σε βάση για εξορμήσεις σε ολόκληρη τη Β.Δ. Ελλάδα. Αν κάποια στιγμή αισθανθείτε την ανάγκη για περιπέτεια και εξερεύνηση, δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε. Σε λιγότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητο βρίσκεται η Πάργα. Ελάχιστος χρόνος απαιτείται και για τη Λευκάδα, την Άρτα , τις πηγές του Αχέροντα, ενώ μία ώρα μακριά είναι τα Ιωάννινα.


Πληθυσμός:
Διαφορά ώρας από την Ελλάδα:
Νόμισμα:   


Σημείωση: Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ιστοσελίδα μας ενημερωμένη. Οι πληροφορίες προσφέρονται όπως είναι ("as is") και η εταιρεία δεν αναλαμβάνει ευθύνες για κάθε απώλεια πραγμάτων, βλάβες, παρεξηγήσεις και ταλαιπωρία μεμονωμένων ταξιδιωτών που μπορεί να προκύψει λόγο των πληροφοριών αυτών. Αν ταξιδεύετε μόνοι σας, θα πρέπει να επιβεβαιώνετε τις σημαντικές πληροφορίες όπως έκδοση βίζας, ασφάλεια και υγεία, τελωνεία και μεταφορές.

DAYRISE Holidays αναλαμβάνει ευθύνες εκτέλεσης εκδρομών όπως ακριβώς αναφέρονται στα προγράμματά μας. Καθώς επίσης να σας ενημερώσει για όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και να αναλάβει την έκδοσή των.

 
 view slideshow  

   

 

 

home | search | help