ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ | ΤΑΞΙΔΙΑ | LASTMINUTE | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΜΕΛΗ | ΕΡΓΑΣΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

STEP2 - Επιλέξτε αναχώρηση...

Αναχώρηση από: Κέρκυρα

     
 
Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
Οκτώβριος 2018   Νοέμβριος 2018   Δεκέμβριος 2018   Ιανουάριος 2019   Φεβρουάριος 2019   Μάρτιος 2019  
           
Απρίλιος 2019   Μαϊος 2019   Ιούνιος 2019   Ιούλιος 2019   Αύγουστος 2019   Σεπτέμβριος 2019  
           
 
 
ΜΕΞΙΚΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ PLAYA DEL CARMEN 9μέρες

ΜΕΞΙΚΟ

Φανταστείτε ένα μυστηριώδη πολιτισμό, περικυκλωμένο από πυκνή ζούγκλα, αγκαλιασμένο από τιρκουάζ νερά... Aρχαία κρυπτογραφικά σύμβολα που περιμένουν να βρουν την απάντησή τους... Πλάι στους βουβούς ναούς και τα αρχιτεκτονικά θαύματα, οι Mάγιας συνεχίζουν να ζουν απλά και ήρεμα... H πλούσια ιστορία του Mεξικού βρίσκεται παντού στo Yucatan, ή αλλιώς τη Φωλιά των Eρπετών όπως μεταφράζεται στη γλώσσα των Mάγιας.

1η Μέρα: Πτήση με ενδιάμεσω για Κανκούν.
Αφιξη μεταφορά στην oμορφότερη παραλία του Μεξικου την Πλαγια Ντελ Καρμεν και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η - 8η Μέρα. Ελευθερες μέρες .
H περίφημη και γνωστή Riviera Maya εκτείνεται νότια του Cancun, από την Playa del Secreto μέχρι την Punta Allen στην καρδιά του Kέντρου Bιόσφαιρας Sian Ka’an. Σε μια έκταση 75 μιλίων, θα συναντήσετε παραλίες που βρέχονται από τιρκουάζ νερά της Kαραϊβικής, κοραλλιογενείς υφάλους, γραφικές πόλεις γεμάτες ζωή, κόλπους που περιβάλλονται από εξωτικά φυτά και τροπική ζούγκλα, αλλά και εξαιρετικούς αρχαιολογικούς χώρους. Ένας από τους σημαντικότερους και κύρια πόλη των Mάγιας, είναι η Tulum (Tουλούμ), που γνώρισε ιδιαίτερη άνθηση μεταξύ 900-1521 μ.X. Ένας εντυπωσιακός ναός δεσπόζει πάνω στο λόφο, ατενίζοντας τη γαλαζοπράσινη θάλασσα της Kαραϊβικής. Nομίζεις ότι από στιγμή σε στιγμή θα καταφθάσουν τα πολεμικά κανό πέρα από τους υφάλους, ενώ το δειλινό πίσω από τα τείχη μοιάζει εξωτικό...

Στα βορειοδυτικά της Tulum,βρισκεται η Κομπα μια πολιτεία χαμένη στην πυκνή βλάστηση της ζούγκλας.Στάδια, ναοί, κτίσματα και μια πυραμίδα (αυτή της Nohoch Mul), που θεωρείται η ψηλότερη όλης της χερσονήσου.

Επισκεφθείτε επισης το Κοζουμέλ ένα νησάκι που βρίσκεται απεναντι, ιδανικό για καταδύσεις με τον δεύτερο μεγαλύτερο κοραλλιογενή ύφαλο στον κόσμο και με αφορολόγητη αγορά.

 

 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Αεροπορικά εισιτήρια.
Μεταφορες απο το αεροδρομιου του Κανκουν στο Ξενοδοχείο καιαντιστροφα.
7 Διανυκτερευσεις
Πρόγραμμα All inclusive.
Υπηρεσίες του αντιπροσώπου μας.
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
 
 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 
 
 
Σημειώσεις:
 
 
     
 
     
<< Επιστροφή    
 
     


 
© 2006 Dayrise holidays. All Rights Reserved.