ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ | ΤΑΞΙΔΙΑ | LASTMINUTE | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΜΕΛΗ | ΕΡΓΑΣΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

STEP2 - Επιλέξτε αναχώρηση...

Αναχώρηση από: Θεσσαλονίκη

     
 
Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
Ιανουάριος 2019   Φεβρουάριος 2019   Μάρτιος 2019   Απρίλιος 2019   Μαϊος 2019   Ιούνιος 2019  
           
Ιούλιος 2019   Αύγουστος 2019   Σεπτέμβριος 2019   Οκτώβριος 2019   Νοέμβριος 2019   Δεκέμβριος 2019  
           
 
 
1ο.ΓΥΡΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 4μέρες

1 η ημέρα Αιδηψός - Χαλκίδα

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08.00 για την Γλύφα. Με το πλοίο θα περάσουμε απέναντι στον Αγιόκαμπο. Στάση για φαγητό (ατομικά) στην λουτρόπολη της Αιδηψού. Στο Προκόπι θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, όπου φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου που έφεραν οι πρόσφυγες από την Μικρά Ασία. Άφιξη στην Χαλκίδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

2η ημέρα Χαλκίδα - Κύμη - Κάρυστος-Χαλκίδα

Θα επισκεφθούμε το αρχαιολογικό μουσείο και την Βασιλική της Αγ. Παρασκευής στο γκρεμισμένο φρούριο. Συνεχίζουμε για το ανατολικό τμήμα του νησιού. Στην Κύμη (φημίζεται για τα χειροποίητα μεταξωτά της), η οποία είναι χτισμένη σε υψόμετρο 250 μ. και έχει καταπληκτική θέα προς το Αιγαίο, θα επισκεφθούμε το λαογραφικό μουσείο καθώς και τη γραφική μονή του Σωτήρος που βρίσκεται κοντά στα ερείπια της αρχαίας πόλης. Πηγαίνοντας για τη νότια Εύβοια θα περάσουμε από Αλιβέρι, όπου θα δούμε τον υπέροχο Βυζαντινό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και θα θαυμάσουμε το Φράγκικο μεσαιωνικό κάστρο, το γνωστό Ριζόκαστρο. Συνεχίζουμε για την Κάρυστο. Θα δούμε το αρχαιολογικό μουσείο, την βιβλιοθήκη, το Ενετικό κάστρο, το λαογραφικό μουσείο, τον ναό του Απόλλωνα και τον Μητροπολιτικό ναό του Αγ. Νικολάου. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξεν/χείο. Προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.


3η ημέρα Δελφοί - Χαλκίδα

Στους Δελφούς θα επισκεφθούμε την Κασταλία πηγή, τον ναό του Απόλλωνα, την αρχαία αγορά, το μαντείο, το θέατρο και το αρχαιολογικό μουσείο. Επιστροφή στην Χαλκίδα, διαν/ση.


4η ημέρα Χαλκίδα - Βόλος - Θεσσαλονίκη

Στο Βόλο μπορείτε να επισκεφθείτε το μουσείο της πόλης, στο οποίο φυλάσσονται ευρήματα της νεολιθικής εποχής μοναδικής αξίας, από το Διμήνι και το Σέσκλο, καθώς και νεοτέρων εποχών. Την εκκλησία της Αγ. Τριάδος με αξιόλογες τοιχογραφίες του Γουναρόπουλου. Τον γραφικό σταθμό, έργο του Εβαρέστο ντε Κίρικο, πατέρα του γνωστού ζωγράφου Τζιόρτζιο, ο οποίος σχεδίασε και το περίφημο τρενάκι του Πηλίου που συνέδεε τον Βόλο με τις Μηλιές. Γεύμα ατομικά σε ένα από τα παραδοσιακά τσιπουράδικα. Το απόγευμα αναχωρούμε για Θεσ/νίκη.

 

 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο.
Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο.
3.Πρωινό.

Εκδρομές - περιηγήσεις του προγράμματος.
Αρχηγό-συνοδό του γραφείου.
Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 
 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Εισόδους αρχαιολογικών χώρων και μουσείων και ότι δεν αναφέρεται σαν παροχή. 
 
 
Σημειώσεις:
 
 
     
 
     
<< Επιστροφή    
 
     


 
© 2006 Dayrise holidays. All Rights Reserved.