ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ | ΤΑΞΙΔΙΑ | LASTMINUTE | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΜΕΛΗ | ΕΡΓΑΣΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

STEP2 - Επιλέξτε αναχώρηση...

Αναχώρηση από: Θεσσαλονίκη

     
 

Τιμοκατάλογος

Εκδρομή: 0α. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΜΑΡΟΚΟ - ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ- ΦΕΖ- ΡΑΜΠΑΤ- ΜΕΚΝΕΣ ΜΑΡΑΚΕΣ - ΟΥΡΙΚΑ- ΕΣΑΟΥΙΡΑ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 8μέρες - Αναχώρηση από: Θεσσαλονίκη - Αναχώρηση: 29-8-2019
Διατροφή Τιμή
(δίκλινο, το άτομο)
Extra Χρεώσεις Παιδιά
(2-12)
Βρέφη
(0-2)
Επιβάρυνση μονόκλινου Φόροι Αεροδρομίων Πτήσεις  
Ημιδιατροφή (Half Board)       790,00 € 120,00 €
Τι περιλαμβάνει;
553,00 € 32,60 € 235,00 € 150,00 € Timetable

OFFER
BookNow !

Ξενοδοχείο/α: Ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων  ****
 
 
 
0α. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΜΑΡΟΚΟ - ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ- ΦΕΖ- ΡΑΜΠΑΤ- ΜΕΚΝΕΣ ΜΑΡΑΚΕΣ - ΟΥΡΙΚΑ- ΕΣΑΟΥΙΡΑ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 8μέρες

0α.

1η ΜΕΡΑ: ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ
Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα. Άφιξη στο αεροδρόμιο ΜΩΧΑΜΕΤ του 5ου Μεταφορά στο ξενοδοχείο Τακτοποίηση στα δωμάτια. Συγκέντρωση και αναχώρηση για την ξενάγηση μας στην πόλη. Η μεγαλούπολη που ιδρύθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα η οποία είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της χώρας, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αφρικής και ένα από τα πιο φημισμένα λιμάνια της Ηπείρου. Εδώ βρίσκεται το γνωστό ισλαμικό τέμενος που αφιερώθηκε στον HASSAN Β' με τον μεγαλύτερο Μιναρέ στον κόσμο. Αργότερα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην παραλιακή λεωφόρο La Cornice όπου παρέα με ένα καφέ θα απολαύσουμε την θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό. Επίσκεψη στην πλατεία του Μωχάμετ του 5του και στην πλατεία των Ηνωμένων εθνών. Δείπνο-Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΡΑΜΠΑΤ - ΜΕΚΝΕΣ - ΜΟΥΛΑΙ ΔΡΥΣ – ΦΕΖ
Πρωινό και αναχώρηση για ΡΑΜΠΑΤ από την Εθνική οδό και μετά από 40 λεπτά άφιξη στην σημερινή πρωτεύουσα του ΜΑΡΟΚΟ. Πανοραμική ξενάγηση της πράσινης πόλης όπως αποκαλείται, από τις αρχαιότερες του Ισλάμ (12ος αιώνας) επίσκεψη της έπαυλης του παλατιού, του μαυσωλείου του ΜΩΧΑΜΕΤ του 5του, του πύργου Βασιλιά Χασσάν, το κάστρο του ΟΥΝΤΑΙΑ στην είσοδο της παλιάς πόλης. Διαμέσων Βερβέρικων χωριών επόμενος σταθμός, η ΜΕΚΝΕΣ που είναι γνωστή για το μεγάλο τείχος μήκους 40 χιλιομέτρων και τον δημιουργικό βασιλιά της ΙΣΜΑΗΛ ΜΟΥΛΑΙ. Έναν θαυμαστή και μιμητή στον τρόπο της διοίκησης Λουδοβίκο 14το που κυβέρνησε για 55 χρόνια στα τέλη του 17ου αιώνα. Γεύμα εξ ιδίων. Μετά από διαδρομή 30 λεπτών άφιξη στην ΦΕΖ, την πιο αρχαία και μυστηριακή από όλες τις αυτοκρατορικές πόλεις. Δείπνο-Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΦΕΖ
Η μέρα αφιερωμένη στην πολη. Πρωινό, και αναχώρηση για την ξενάγηση μας. Κτίστηκε τον 8ο αιώνα και διαθέτει την περισσότερη ιστορία από τις άλλες πόλεις του ΜΑΡΟΚΟ. Η ΦΕΖ είναι στην πραγματικότητα 2 πόλεις. Η Ελ Μπαλι και η Τζεντιντ. Φημίζεται για την πλατεία και το σιντριβάνι της τον Ανδαλουσιανής Τεχνοτροπίας ναό, το Βασιλικό παλάτι, το ΚΑΣΜΠΑ και το πανεπιστήμιο ΚΑΡΑΟΥΙΝ που είναι πιο παλιό και από αυτό της Οξφόρδης. Η ΦΕΖ ΕΛ ΜΠΑΛΙ ακόμη και σήμερα εκπέμπει μια μαγική γοητεία όπως και στα παλιά χρόνια. Μια τεράστια μάζα από ελικοειδείς δρόμους στενά σοκάκια και σκεπαστές αγορές όπου μπορεί κανείς να χαθεί εύκολα αν δεν προσέξει. Υπέροχα παραδείγματα Ισπανο-Αραβικής αρχιτεκτονικής. Τεχνίτες που δουλεύουν τα χειροτεχνήματα τους. Η Μεντίνα της είναι από τις μεγαλύτερες του κόσμου. Εκεί μπορεί κανείς να βρεί προς αγορά τα πάντα. Γεύμα εξ ιδίων. Το απόγευμα επίσκεψη στην καινούργια πόλη ΦΕΖ ΕΛΖΝΤΙΝΤ και την εβραϊκή συνοικία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο-Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΦΕΖ - ΜΠΕΝΙ - ΜΕΛΑΛ- ΜΑΡΑΚΕΣ 470 χλμ.
Αφύπνιση, πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύσουσα του νότου το ΜΑΡΑΚΕΣ. Θα περάσουμε από το ΜΠΕΝΙ ΜΕΛΑΛ μέσω ΙΜΟΥΖΕΛ παραδοσιακού Βερβερίνικου χωριού. Στάση στο ΙΦΡΑΝ που είναι γνωστό σαν θέρετρο χειμερινών διακοπών. Στη συνέχεια περνώντας μέσα από το πυκνής βλάστησης δάσος και ένα ακόμα Βερβερίνικο χωριό το ΑΖΡΟΥ, θα βρεθούμε στην μέση του μυθικού όρους Άτλαντα. Άφιξη στο ΑΦΟΥΡΕΡ και στάση για ξεμούδιασμα και γεύμα εξ’ ιδίων. Διασχίζοντας την περιοχή El Kelaa de Sraguna φτάνουμε στο ΜΑΡΑΚΕΣ που με τα ιδιότυπα χρώματά του μαγεύουν τον ταξιδιώτη από την πρώτη στιγμή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο-Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ: ΜΑΡΑΚΕΣ
Πρωινό. Το ΜΑΡΑΚΕΣ ιδρύθηκε το 1062. Ήταν από την πρώτη στιγμή η πρωτεύουσα της Αυτοκρατορίας που εκτεινόταν από το σημερινό ΤΟΛΕΔΟ της ΙΣΠΑΝΙΑΣ μέχρι και ΣΕΝΕΓΑΛΗ. Ονομάστηκε "κόκκινη πόλη" εξαιτίας του χρώματος των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν από την γύρω περιοχή για το χτίσιμο της. Ένας μεγάλος λαβύρινθος όπου μέσα σε αυτόν βρίσκονται Παλάτια Μουσεία Ναοί και Αγορές. Οι υπέροχη κήποι της πόλης ακόμα και σήμερα ποτίζονται με τα παλιά παραδοσιακά υπόγεια κανάλια του 11ου αιώνα. Πρωινή ιστορική ξενάγηση που περιλαμβάνει: Την πισίνα και τους κήπους της ΜΙΝΑΡΑ, τον Μιναρέ της Κουτουπία που κτίστηκε τον 12ο αιώνα την ίδια χρονική στιγμή που κτιζόταν του Γκιραλντα της Σεβιλλης και ο πύργος του ΧΑΣΣΑΝ στο ΡΑΜΠΑΤ. Θα δούμε το παλάτι Μπάχια και το μουσείο του ΝΤΑΡ ΣΙ ΣΑΙΝΤ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η ΜΕΡΑ: ΜΑΡΑΚΕΣ - ΟΥΡΙΚΑ – ΜΑΡΑΚΕΣ.
Ελεύθερη μέρα να την αξιοποιήσετε με τον τρόπο που εσείς θέλετε. Προτείνουμε μια εκδρομή για την κοιλάδα Ουρίκα, στα γραφικά βερβερίνικα χωριά του μέσου Άτλαντα σε υψόμετρο 1200 μέτρα. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον τρόπο ζωής των Βέρβερων και θα γευθούμε φρέσκο ψωμί και μέλι, φιλοξενία με ελαφρύ Γεύμα σε σπίτι τυπικής οικογένειας . Επιστροφή στο Μαρακές χρόνος στους χώρους του ξενοδοχείου και προετοιμασία για ένα υπέροχο Δείπνο με το γνωστό σε όλους φολκλορικό φαντασμαγορικό πρόγραμμα "ΦΑΝΤΑΣΙΑ". Προαιρετική συμμετοχή(35 €).

7η ΜΕΡΑ: ΜΑΡΑΚΕΣ – ESSAOUIRA
Ημέρα ελεύθερη να την αξιοπήσετε με τον τρόπο που θέλετε εσείς. Μια άλλη εναλλακτική για τους πιο δραστήριους είναι η ημερήσια Προαιρετική εκδρομή στην Essaouira μια πόλη ντυμένη στα λευκά και όπως ονομάστηκε από τους Μαροκινούς η πόλη των ζωγράφων και της τέχνης.

8 ΜΕΡΑ: ΜΑΡΑΚΕΣ
Πρόγευμα και αναχωρητή για το αεροδρόμιο της Καζαμπλάνκα και πτήση επιστροφής στην Ελλάδα.

  0α. 0α. 0α. 0α.

 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως
Διαμονή σε ξενοδοχεία 5*
7 ΠΡΩΙΝΑ
6 ΓΕΥΜΑΤΑ
Μεταφορές από / προς τα αεροδρόμια εξωτερικού
Ελληνόφωνος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας.
Είσοδοι σε μουσεία / μνημεία όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Ασφάλεια αστικής ευθύνης,
 
 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Φόροι αεροδρομίων
Φιλοδωρήματα €20
Οτιδήποτε προαιρετικά προτείνεται ή συνιστάται και δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα
Ποτά και αναψυκτικά στα ξενοδοχεία

 
 
 
Σημειώσεις:
 
 
     
 
     
<< Επιστροφή    
 
     


 
© 2006 Dayrise holidays. All Rights Reserved.