ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ | ΤΑΞΙΔΙΑ | LASTMINUTE | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ | ΜΕΛΗ | ΕΡΓΑΣΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

STEP2 - Επιλέξτε αναχώρηση...

Αναχώρηση από: Θεσσαλονίκη

     
 
Επιλέξτε ημερομηνία αναχώρησης
Ιούλιος 2019   Αύγουστος 2019   Σεπτέμβριος 2019   Οκτώβριος 2019   Νοέμβριος 2019   Δεκέμβριος 2019  
           
Ιανουάριος 2020   Φεβρουάριος 2020   Μάρτιος 2020   Απρίλιος 2020   Μαϊος 2020   Ιούνιος 2020  
           
 
 
0α.ΜΑΛΔΙΒΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 7μέρες

1Η ΜΕΡΑ:
Πτήση με ενδιάμεσο σταθμό και αφιξη στο αεροδρόμιο Μαλε.Η πρώτη έκπληξη έρχεται με την προσγείωσή σας. Το αεροδρόμιο του Μάλε είναι ένα νησί απο μόνο του. Μετά την παραλαβή των αποσκευών σας η περιπέτεια στον εξωτικό κόσμο των Μαλδιβών αρχιζει.Η μεταφορά από το Μάλε στα διάφορα νησιά στην γραμμη του Ισημερινού, στις νότιες ατόλες πραγματοποιουνται με αεροπλάνα εσωτερικών πτησεων και στην συνέχεια με
ταχύπλοα σκάφη.
Τακτοποιηση στο νησί ξενοδοχειο σας.

3Η ΜΕΡΑ-6Η ΜΕΡΑ: Μερες ελεθερες.To πιο γοητευτικό σε αυτά τα νησιά είναι, είναι η υποβρύχια ομορφιά τους.. Οι καταδύσεις και η κολύμβηση με αναπνευστήρα στις Μαλδίβες και ιδιαιτερα στα νησια που τα διασχίζει ο Ισημερινος είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Το μεγαλύτερο μέρος των υφάλων εχουν αφθονία γηιινων χρωμάτων . Άγρια ριγέ και πόλκα τροπικά ψάρια, gropers, μωρά απο ημερο ειδος καρχαριών - αυτά τα διαφανή νερά είναι το μεγαλύτερο ενυδρείο στον κόσμο. Ο πλούσιος βυθός ενδείκνυται για καταδύσεις όπου ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει μια μεγάλη ποικιλία από κοράλλια και όστρακα αλλά και εξωτικά ψάρια. Το κάθε νησί που συνήθως αποτελεί και ένα ξενοδοχείο είναι περιτριγυρισμένο από ένα δαχτυλίδι κοραλλιογενών υφάλων που σχηματίζει ρηχές λιμνοθάλασσες, διαθέτει ατελείωτες παραλίες με λευκή άμμο, τροπική βλάστηση με κοκοφοίνικες και χιλιάδες είδη λουλουδιών.

Οι δραστηριότητες που μπορεί κανείς να λάβει μέρος είναι ατελείωτες, σας προτείνουμε ενδεικτικά μια μίνι κρουαζιέρα στα γύρω νησάκια με ενδιάμεσους σταθμούς για μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά, μια βόλτα με υποβρύχιο όπου θα ανακαλύψετε την ποικιλότητα του βυθού, θαλάσσια σπορ ή ακόμη ένα απολαυστικό μπάρμπεκιου στην προσωπική σας ατόλη.

Τα βράδια κάτω από τον φεγγαρόλουστο ουρανό ψαρέψτε παρέα με τους φιλόξενους και χαμογελαστούς Μαλδιβιανούς και πίσω στο νησί διασκεδάστε και ξεχαστείτε κάτω από τους ρυθμούς της μουσικής.

BR>7η ΜΕΡΑ: Μεταφορα στο Μαλε
και πτήση επιστροφής στη Ελλαδα.

 

 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με Qatar Airways.
Μεταφορές από & προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο όπως αναφέρεται
Τοπική εξυπηρέτηση από τους αντιπρόσωπους μας
Ενημερωτικό υλικό
Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης σύμφωνα με το ΠΔ 339/96
 
 
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Φόροι αεροδρομίων & Ποτά,φιλοδωρήματα,τηλεφωνα κ.α.  
 
 
Σημειώσεις:
 
 
     
 
     
<< Επιστροφή    
 
     


 
© 2006 Dayrise holidays. All Rights Reserved.