Σύνδεση

Εγγραφή

Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση πληρωμής σας και την επιβεβαίωση της κράτησης σας.
Όνομα χρήστη*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*
Όνομα*
Επώνυμο*
Ημερομηνία γέννησης*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Η δημιουργία λογαριασμού σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους όρους συμμετοχής και την πολιτική απορρήτου .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Είστε ήδη μέλος;

Σύνδεση

Σύνδεση

Εγγραφή

Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση πληρωμής σας και την επιβεβαίωση της κράτησης σας.
Όνομα χρήστη*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*
Όνομα*
Επώνυμο*
Ημερομηνία γέννησης*
Email*
Τηλέφωνο*
Χώρα*
* Η δημιουργία λογαριασμού σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους όρους συμμετοχής και την πολιτική απορρήτου .
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Είστε ήδη μέλος;

Σύνδεση
Τιμή
Από339€
Διαθεσιμότητα: 9 θέσεις
Δωμάτια 1 :
Δωμάτια 1 :
* Επιλέξτε όλα τα απαιτούμενα πεδία για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Προχωρήστε στην κράτηση

Αποθήκευση στα αγαπημένα

Adding item to wishlist requires an account

2369


Γιατί να ταξιδέψετε μαζί μας?

  • Εξαιρετικές τιμές
  • Εξυπηρέτηση & ενημέρωση
  • Οργάνωση ταξιδιών
  • Πληθώρα προορισμών

Έχετε κάποιο ερώτημα?

Είμαστε στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματά σας.

+30 2310 222 413

sales@dayrise.gr

Ζάκυνθος

0
  • 5 Ημέρες
  • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ7/7, 26/8, 30/8
  • ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Ζάκυνθος

5 ημέρες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ημέραΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΥΛΛΗΝΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ (550 χλµ.)

Συγκέντρωση στο γραφείο µας νωρίς το πρωί και αναχώρηση, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και περνώντας την καλωδιωτή γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, άφιξη στην Κυλλήνη και επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στη Ζάκυνθο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέραΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΜΠΟΧΑΛΗ – ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΑΝΗ – ΛΑΓΑΝΑΣ

Πρωινό και αναχώρηση για γνωριμία με την πόλη. Προσκύνηµα στον Ι. Ναό του πολιούχου και προστάτη του νησιού, Αγίου Διονυσίου. Επίσκεψη στην πλατεία της πόλης που δεσπόζει το άγαλµα του εθνικού ποιητή Διονύσιου Σολωµού και ο ιστορικός ναός του Αγ. Νικολάου (ενετικό κτίσµα του 1561µ.Χ.). Θα δούµε το βυζαντινό µουσείο και το περίφηµο µαυσωλείο όπου βρίσκονται οι τάφοι των γνωστών Ελλήνων ποιητών, Διονυσίου Σολωμού και Ανδρέα Κάλβου. Στη συνέχεια, θα μεταβούμε στο λόφο του Στράνη, όπου έγραψε ο Δ. Σολωµός τον Εθνικό µας Ύµνο και τη Μποχαλη το µπαλκόνι της Ζακύνθου. Αναχώρηση για Λαγανά (περιοχή προστασίας της χελώνας caretta–caretta) µια από τις πιο τουριστικές περιοχές του νησιού µε πανέµορφη παραλία και εκατοντάδες εµπορικά μαγαζιά, εστιατόρια και καφετερίες. Θα έχουµε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύµα εξ’ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και αναχώρηση για µια βραδινή βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

3η ημέραΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ – ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ

Πρωινό. Σήµερα θα περιηγηθούμε στο κεντρικό και βόρειο τµήµα του νησιού. Μετά από μία ωραία διαδρομή στην ορεινή Ζάκυνθο, θα επισκεφτούμε την Αναφωνήτρια, το μοναστήρι όπου µόνασε ο Αγ. Διονύσιος. Στη συνέχεια, θα μεταβούμε στον Αγ. Νικόλαο απ’ όπου προαιρετικά µπορούµε να κάνουµε βαρκάδα στις πανέµορφες Γαλάζιες Σπηλιές. Μπάνιο και γεύμα εξ‘ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

4η ημέραΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση για το χωριό Αγία Μαρίνα. Εκεί θα επισκεφτούμε το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, όπου εκτίθενται σπάνια εκθέματα του ζωικού βασιλείου. Θα δούμε την ιστορική εκκλησία της Αγίας Μαρίνας. Οι ντόπιοι αποκαλούν αυτήν της εκκλησία Παρθενώνα της Ζακύνθου, καθώς η οροφή της εκκλησίας στηρίζεται σε οκτώ κολώνες ιωνικού ρυθμού, όπως αυτές του Παρθενώνα. Συνεχίζουμε προς Μαχαιράδο, όπου θα δούµε το ναό της Αγ. Μαύρας, οι καµπάνες του οποίου ακούγονται σε όλο το νησί. Επόμενη στάση στην  Λίμνη Κερίου που βρίσκεται στην πλαγιά του Ακρωτηρίου Μαραθιά. Από εκεί, μπορούμε να επισκεφτούµε προαιρετικά µε βάρκες την περιοχή που βρίσκονται  οι θαλάσσιες χελώνες και το κοντινό νησί, όπου γενούν τα αυγά τους. Χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ’ ιδίων. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βραδάκι, θα κάνουμε μία τελευταία βόλτα στην πόλη της Ζακύνθου. Διανυκτέρευση. 

5η ηµέραΖΑΚΥΝΘΟ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (550 χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη. Άφιξη και αναχώρηση για την πόλη μας, με τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Αναχώρηση  Ημέρες  Διαμονή Τιμή Επιβ. Μονόκλ. Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο 

7/7

5

VARRES 3*,Μπόχαλη

339€ +120€ 229€
26/8, 30/8

389€ +150€ 259€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. -Τα εισιτήρια Κυλλήνη-Ζάκυνθος – Κυλλήνη. -Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγµένο ξενοδοχείο. –Πρωινό. -Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα. - Συνοδό του γραφείου µας. -Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων, εισιτήρια για το καραβάκι για Γαλάζιες Σπηλιές, και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής, τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.
Φωτογραφίες

Προχωρήστε στην κράτηση